top of page

Konkurranser

COSPLAY 
konkurranse

Cosplaykonkurransen er for dere som ønsker å vise frem både kostyme og sceneshow. Dere får mulighet til å vise frem deres selvlagde cosplay foran våre fantastiske dommere. I tillegg får dere mulighet til å vise dere frem på scenen i form av en opptreden, hvor dere helt selv velger hva dere vil gjøre. Hver deltaker får max 3 minutter på scenen til å vise seg frem. Prejudging vil foregå i Bikini Bottom (kjelleren) fra klokka 11:00 til 13:00 på søndag 14. mai! 

 

Referansebilder (gjerne 3-5), lydklipp/video, ønsker om props, eventuelt antall mikrofoner, og tekniske ønsker som lys, sendes inn til kazokuconcrew@gmail.com SENEST 10. MAI KLOKKA 23:59. 

Merk e-posten med emne: KazokuCosKonk!

Konkurransen blir på Søndag

Max 12 påmeldinger!

PERFORMANCE
konkurranse

DSC01614.jpg

Performancekonkurransen er for de av dere som synes det er gøy med showcasedelen av cosplay. Dette er perfekt for dere som vil stå på scenen, men ikke ønsker å bli dømt basert på kostymet deres. Her er det kun sceneopptreden som gjelder. Dere får 4 minutter på scenen hvor dere kan vise fram en sketsj, en dans, en sang eller kanskje fortelle en vits. Dere kan enten delta alene eller i en gruppe.

 

Lydklipp/video, ønsker om props, eventuelt antall mikrofoner, og tekniske ønsker som lys, sendes inn til kazokuconcrew@gmail.com SENEST 10. MAI KLOKKA 23:59.

Merk e-posten med emne: KazokuPerformance!

 

Konkurransen blir Lørdag

Max 12 påmeldinger!

Cat-walk

Catwalk er for de av dere som kun har lyst til å vise dere frem på scenen. Det er ingen krav at du må ha selvlaget kostyme i denne kategorien. Dette er så du kan vise frem ditt fantastiske cosplay til vårt publikum, enten det er første gang du går på scenen eller du har stått der mange ganger før.

Konkurranse blir på Søndag

Max 30 påmeldinger!

Amv/Fmv konkurranse

Liker du å lage fanmade-musikkvideoer, enten det er anime, live action, spill, og lignende? Da er AMV/FMV-konkurransen den rette konkurransen for deg!

 

Vi har plass til 12 deltakere!

Frist for innlevering av video er 10. mai klokka 23:59!

bottom of page