top of page

Konkurranser

COSPLAY 
konkurranse

DSC00111.jpg

Cosplaykonkurransen er for dere som ønsker å vise frem både kostyme og sceneshow. Dere får mulighet til å vise frem deres selvlagde cosplay foran våre fantastiske dommere. I tillegg får dere mulighet til å vise dere frem på scenen i form av en opptreden, hvor dere helt selv velger hva dere vil gjøre. Hver deltaker får max 3 minutter på scenen til å vise seg frem. 

Konkurransen blir på lørdag

Max 10 påmeldinger!

Påmeldingsfrist 28.april, 23:59.

PERFORMANCE
konkurranse

DSC07226.jpg

Performancekonkurransen er for de av dere som synes det er gøy med showcasedelen av cosplay. Dette er perfekt for dere som vil stå på scenen, men ikke ønsker å bli dømt basert på kostymet deres. Her er det kun sceneopptreden som gjelder. Dere får 4 minutter på scenen hvor dere kan vise fram en sketsj, en dans, en sang eller kanskje fortelle en vits. Dere kan enten delta alene eller i en gruppe.

Konkurransen blir søndag

Max 10 påmeldinger!

Påmeldingsfrist 28.april, 23:59.

Cat-walk

DSC00448.jpg

Catwalk er for de av dere som kun har lyst til å vise dere frem på scenen. Det er ingen krav at du må ha selvlaget kostyme i denne kategorien. Dette er så du kan vise frem ditt fantastiske cosplay til vårt publikum, enten det er første gang du går på scenen eller du har stått der mange ganger før.

Konkurransen blir på lørdag

Max 30 påmeldinger!

Påmeldingsfrist 28.april, 23:59.

Amv/Fmv konkurranse

Liker du å lage fanmade-musikkvideoer, enten det er anime, live action, spill, og lignende? Da er AMV/FMV-konkurransen den rette konkurransen for deg!

Her kan det gå i alt fra anime til live action til spill, o.l. 

Hver video kan være max på 3 1/2 min.

 

Vi har plass til 12 deltakere!

Frist for innlevering av video er 28 april 23:59! 

bottom of page