top of page
DSC08505.jpg

Crew

Kazokucon er et lite cosplay arrangement som holdes på Marikollen Kultursal i Rælingen, rett nedenfor Lillestrøm.

 

Kazokucon er opptatt av samhold, hygge, skaperglede og godt humør. Med et varierende program hvor vi prøver å finne noe alle kan kose seg med mens de er på besøk hos oss.

Grupper

SECURITY

Security har et variert ansvar på Kazokucon. Blant annet sørger de for innsjekk og billettkontroll, inkludert våpensjekk. De sørger for at gjester oppfører seg under og rundt connet, og håndterer uønskede hendelser som skulle oppstå. Det vil bli brukt samband under selve dagen for enkel og god kommunikasjon mellom alle i gruppa.

PROGRAM OG SCENE

Program og scene har ansvar for programmet (det som skjer i løpet av dagen) og det som skjer på og bak scenen. I denne gruppa har vi mye kreativt forarbeid med flere møter for idemyldring og ansvarsfordeling, hvor du får bli med på å forme Kazokucon 6. På selve con dagen(e) blir det å passe på gjester (dommere og panelister), være med på aktivitetsposter og temarom, samt arbeid rundt scenen.

MEDIC

Medic har ansvar for å hjelpe folk som får skader eller illebefinnende, sørger for at folk har det bra på connet og at de får i seg nok å drikke.

INFO

Info har ansvar for at alt av informasjon kommer inn og til riktig sted. Dette gjelder både internt og til gjester. Hvis noen lurer på noe om connet skal vi ha informasjonen eller finne ut av det og informere om saken videre. De har også ansvar for infodesken og tema for connet.

KANTINE

Kantine har ansvar for å lage meny og handleliste, hjelpe til i kantina på opprigg, nedrigg og på selve con dagen(e).

POTET

Potetene er de som fyller opp plasser i crew som trengs nærmere connet. Kan være en gruppe som ikke fikk nok medlemmer, eller at noen blir syke før connet og ikke kan komme. Poteter passer til alt, og det gjør denne gruppa og.

Historie

Vår kaptein Marie (aka Luffy) ble utfordret i 2015 om at hvis hun nådde 500 medlemer i crewet sitt, hvor hun gikk rundt og spurte folk på cons om de ville joine og bare få et nummer, så skulle hun lage cosplay con. Og jaggu nådde hun det målet og Kazokucon ble til. Vår lille familie, hvor barn fra 0-100 kan møte folk med like interesser, skape vennskap og kanskje til og med lære noe nytt. Nå har vi hatt 5 arrangementer, 1 live arrangement og 3 julekalendere.

Hvor finner du oss?

Marikollen Kultursal

Øvre Rælingsvei 201

2008 Fjerdingby

E-post Kazokucon

kazokuconcrew@gmail.com

bottom of page